Skip to content

Energetische therapie Eindhoven

Energetische therapie bij Zielelicht in Eindhoven

Als ervaringsdeskundige sta ik graag voor je klaar als je op zoek bent naar energetische therapie in de omgeving van Eindhoven. Vanuit mijn praktijk Zielelicht geef ik je graag de ondersteuning waar je naar op zoek bent. Daarin ben ik gediplomeerd en heb ik diverse opleidingen gevolgd waardoor ik mezelf steeds kan blijven ontwikkelen. Daarbij denk ik altijd oplossingsgericht en staat het welzijn van jouw binnenwerk centraal.

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van mijn intuïtie waardoor er een brede vorm van therapie toegepast kan worden. Daardoor kom je weer meer in je eigen zijn waardoor je gebruik leert maken van je eigen kracht. Energetische therapie in Eindhoven maakt gebruik van de energieën die zich in ons lichaam bevinden. Door toedoen van trauma’s of vervelende gebeurtenissen kunnen deze energiebanen en stromen verstoort en zelfs geblokkeerd raken. Je raakt daardoor zowel geestelijk als lichamelijk uit balans.

Toch heb je deze balans nodig om goed te kunnen functioneren en af te kunnen gaan op je innerlijke gevoel en intuïtie. Als dat niet meer vanzelfsprekend is, kunnen er diverse klachten ontstaan die je belemmeren in wie je bent en het leven dat je graag zou willen leiden. Klachten lopen daarbij uiteen van onverklaarbare hoofdpijnen, een somber gevoel of zelfs angstige gevoelens waarvan de oorzaak niet altijd direct te herleiden is.

Energetische therapie omgeving Eindhoven

De energiestromen welke zich in ons lichaam bevinden kunnen verstoord raken door een blokkade. Met behulp van energetische therapie kan deze blokkade effectief opgeheven worden. Het lichaam kan daardoor herstellen vanuit zijn eigen vermogen waardoor jouw fysieke, emotionele en mentale welzijn aanzienlijk verbeterd wordt. Een blokkade kan er tevens voor zorgen dat vitale lichaamsfuncties niet meer naar behoren werken. Niet alleen geestelijk, maar zeker ook lichamelijk.

Naast energetische therapie in Eindhoven sta ik ook graag voor je klaar met regressietherapie. Ook trauma’s en emotionele blokkades uit een ver verleden kunnen daarmee effectief opgelost worden. De transformatie die je daarbij ondergaat heeft een positieve invloed op je zijn. Je durft weer te vertrouwen op je innerlijke gevoel en leeft meer in je bewustzijn. Daardoor kun je beter verbinding maken met je emoties wat je welzijn verbetert. Ook als je wilt weten wat reïncarnatietherapie voor je kan betekenen kun je rekenen op mijn deskundigheid.

Door mijn ruime ervaring beschik ik over de juiste inzichten welke je voorzien van een intensieve ondersteuning. Daarnaast is energetische therapie in Eindhoven ook effectief in te zetten voor spannings- en stress gerelateerde klachten.  Neem vrijblijvend contact met mij op voor vragen. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Energetische therapie Eindhoven