Skip to content

Numerologie

Energetische Numerologie

De energetische numerologie waar ik mee werk vindt zijn oorsprong bij de Sikhs in India. Daar wordt het tantrische numerologie genoemd.
Deze oude vedische kunst wordt traditioneel mondeling overgedragen. Ook in de huidige tijd is die wijze van kennis overdragen nog steeds de beste manier om vertrouwd te raken met de getallensymboliek.

Ik gebruik alleen de nummers van de geboortedatum. Die nummers helpen je te ontdekken welke krachten in je zitten en wat je tegen houdt om ze in te zetten. Je groeit in bewustzijn, wordt steeds meer jezelf en begrijpt wat jouw doel in het leven is.

Het gaat hierin niet om het nummer als zodanig, maar we verkennen het energetische krachtveld waar het getal symbool voor staat.

1 

2 

3 

4 

5 

6 

7 

8 

9 

Hoe gaat het in zijn werk?

Een numerologie-sessie duurt ongeveer 1 uur.
Ik schrijf je geboortedatum op een vel papier, en dan vertel ik je wat de getallen te vertellen hebben over jou en jouw levensmissie. 

Wat doet het?

Wat is je missie; wat kom je hier doen?
Je wordt je meer bewust over de verbindingen en de breuken, welke energieën stromen en welke geblokkeerd zijn. Het laat zien wie je in je diepste wezen bent. Wat is in je wieg gelegd, van nature aanwezig? Wat kun je nog leren, en wat voor gereedschap ligt er klaar voor je om je missie te vervullen.