Skip to content

PLT life

PLT life helpt bij verwerking van het verleden

Werken bepaalde overtuigingen je tegen? Zoals ‘ik ben niet goed genoeg’? Veel overtuigingen over jezelf zijn in het verleden ontstaan en PLT life helpt je om te onderzoeken waar deze overtuigingen vandaan komen. Door te onderzoeken waarom je bepaalde overtuigingen hebt, kom je er vaak achter dat ze je nu helemaal niet meer dienen. Tijd dus om ze om te buigen naar een positieve en werkende overtuiging waarmee je vanuit meer inzicht in jezelf kunt groeien. PLT is ook wel bekend als regressie- en reïncarnatietherapie en werkt vanuit het holografisch model. Dit wil zeggen dat in elk detail ook het grote geheel zichtbaar is, oftewel: de rode draad. Alles is met elkaar verbonden en daarom is het probleem waar je mee zit vaak in alle levensgebieden zichtbaar. Hierdoor kan ik bij de kern van het probleem komen zodat het na de therapie niet langer de boventoon in jouw leven speelt. Wil je weten hoe mijn cliënten PLT life hebben ervaren? Klik dan op ‘cliënten aan het woord’.

PLT life en het holografisch model

Volgens het holografisch model is er maar één symptoom nodig, bijvoorbeeld de overtuiging ‘Ik ben niet goed genoeg’, om de ervaringen die bij deze overtuiging horen naar boven te brengen. Dat wat als eerste naar boven komt; daar gaan we mee werken. Alles is immers met elkaar verbonden en zo komen we wel waar we moeten zijn. Het aantal sessies PLT life dat nodig is hangt af van je klachten. Onverklaarbare angsten of woedeaanvallen zijn vaak in twee of drie sessies op te lossen. Andere klachten hebben een langer traject nodig. Na vijf sessies hebben we een evaluatie en bespreken we de vorderingen in het proces. Wil je meer weten over mijn werkwijze? Neem gerust contact op! Bel naar +31 6 14 75 06 70 of mail naar corinne@zielelicht.nl

PLT life

Voordelen van PLT life

Heb je al verschillende vormen van ondersteuning of behandeling gehad maar blijf je last houden van bepaalde fysieke of psychische klanten? Bij onverklaarbare klachten kan PLT life helpen om gebeurtenissen uit het verleden te helen om zo de pijn te verzachten. Ook kan PLT life juist inzicht geven in gebeurtenissen die je veel geluk hebben gebracht en jou inspireren. Als je ziet hoeveel die specifieke momenten jou hebben gebracht kan dit je helpen om weer in jouw kracht te staan. Graag wil ik me met jou verbinden om onverklaarbare klachten op te lossen zodat jij je levensenergie weer terug krijgt! Neem contact op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.