Skip to content

PLT

PLT om gebeurtenissen uit het verleden te verwerken

Merk je dat je steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt? Of dat dezelfde lichamelijke– of psychische klachten steeds weer terugkomen? Het lijkt niet te verklaren maar met PLT lukt het om hier inzicht in te krijgen. PLT is ook wel bekend onder de naam regressie- en reïncarnatietherapie en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een zelfstandige vorm van therapie. Het is een inzicht gevende therapie omdat er in het onderbewuste wordt gewerkt. Daar liggen al jouw ervaringen en herinneringen opgeslagen. De therapie is er op gericht om oude gebeurtenissen, gevoelens en gedachten her te beleven om ze vervolgens los te laten. Hierdoor kan de pijn geheeld worden. Ben je benieuwd hoe mijn cliënten PLT hebben ervaren? Klik op ‘cliënten aan het woord’ om een indruk te krijgen of deze vorm van therapie ook voor jou betekenisvol kan zijn.

Met PLT van bewustwording naar verbinding

Wil je dieper onderzoeken waar bepaalde klachten vandaan komen? Door middel van PLT wordt jouw onverwerkte verleden verwerkt en losgelaten. Hierdoor kun je in het heden optimaal vanuit je huidige persoonlijkheid leven. Als je sterk leeft vanuit je ratio dan is het vaak lastig om verbinding te maken met wat je diep van binnen voelt. Het onder controle willen houden van emoties kan blokkerend werken. Ik help jou te onderzoeken waarom je die sterke controle in je leven nodig hebt.

Vanuit daar onderzoeken we hoe je de drang naar controle los kunt laten en te vervangen door een patroon dat jou wel dient. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor verbinding in veel meer facetten van je leven. Voel je dat je aan jezelf wilt werken? Dat je één of meer dingen in je leven wilt veranderen? Ik wil je graag helpen om jouw levensenergie terug te krijgen en je klachten te verminderen of te laten verdwijnen. Neem contact op via +31 6 14 75 06 70 of mail naar corinne@zielelicht.nl

PLT

Werkwijze bij reïncarnatietherapie

Welke klachten spelen er? Hoe ziet jouw biografie eruit? De antwoorden op deze vragen vormen de rode draad tijdens het uitgebreide intakegesprek voor PLT life. Hierdoor krijg je inzicht in welke thema’s in jouw leven spelen. Aan het einde van het gesprek bespreken we onze indrukken. Een voorwaarde voor het therapieproces dat volgt is dat we vertrouwen in elkaar hebben en dat je achter PLT staat. De PLT-therapie gaat uit van je eigen verantwoordelijkheid en zelfwerkzaamheid. Geloof in reïncarnatie is niet nodig, wel de bereidheid om de gevoelens die je ervaart en de inzichten die ontstaan serieus te nemen en met mij te delen. Voel je dat PLT jou verder kan helpen? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.