Skip to content

Regressietherapie

Regressietherapie PLT door Zielelicht

Als je op zoek bent naar regressietherapie  (PLT) staat Zielelicht graag voor je klaar. Als ervaringsdeskundige mag je van mij een oplossingsgerichte therapie verwachten waarin energetisch werk centraal staan. Zo ervaar je meer bewustwording waardoor je niet alleen in verbinding komt met jezelf, maar ook met je directe leefomgeving. Als gediplomeerd therapeut sta ik dan ook graag voor je klaar als je wilt ervaren wat regressietherapie voor jou kan betekenen.

Reïncarnatietherapie, of ook wel regressietherapie genoemd, werkt dieper in op emotionele blokkades waar niet altijd een directe verklaring voor aan te wijzen is. Deze kunnen afkomstig zijn uit het verleden van dit leven of een vorig leven. In het heden kunnen ze voor een flinke verstoring zorgen van de geestelijke en lichamelijke balans. Met regressietherapie krijg je nieuwe inzichten en kun je deze traumatische gebeurtenissen welke opgeslagen liggen in het lichaam alsnog verwerken.

Daardoor ga je meer bewuster leven en is het eenvoudiger om de verbinding te kunnen creëren waar je naar op zoek bent. Op deze manier kun je weer invulling geven aan je leven zoals jij dat wilt. Want, een blokkade in het lichaam heeft niet altijd een voor de hand liggende of aanwijsbare oorzaak. Hierbij kun je denken aan onverklaarbare klachten zoals angsten of emotionele disbalans. Met regressie- en reïncarnatietherapie  (PLT) in Eindhoven sta ik dan ook graag voor je klaar.

Regressietherapie PLT omgeving Eindhoven

Het ervaren van vervelende gevoelens of emoties hoeven niet altijd een oorzaak te zijn van een gebeurtenis in het hier en nu. Soms hebben ze plaatsgevonden in een vroeg stadium van ons leven of zelfs in een vorig leven. Deze onverwerkte emoties worden door ons lichaam opgeslagen in ons onderbewustzijn. Daardoor kunnen we op den duur vervelende klachten en blokkades ervaren waarvan de oorzaak voor jou onbekend lijkt.

Door het toepassen van regressietherapie (PLT) maken we gebruik van dit onderbewustzijn. Op deze manier kunnen deze oude emoties alsnog beleeft en verwerkt worden. Daarbij is de heling van de pijn die je ervaart altijd het hoofddoel. Je leert deze trauma’s niet alleen te verwerken, maar ook los te laten. Daardoor kun je door met het leven in het hier en nu. Gebeurtenissen uit het verleden krijgen daardoor een plaats waardoor ze niet langer invloed kunnen uitoefenen op jouw welzijn.

Regressietherapie

Je ervaart meer geestelijke en lichamelijk balans waardoor je bewuster in het leven kunt gaan staan. Daarnaast leer je weer vertrouwen op je eigen gevoel en intuïtie. In mijn behandelingen maak ik gebruik van mijn intuïtie. Jouw binnenwerk is daarbij van groot belang. Als je wilt weten wat regressietherapie (PLT) van Zielelicht voor jou kan betekenen sta ik graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met mij op of maak direct een afspraak.