Skip to content

Reincarnatietherapie

Reïncarnatietherapie/PLT bij Zielelicht in Eindhoven

Als je op zoek bent naar reïncarnatietherapie (PLT) in Eindhoven sta ik graag voor je klaar. Vanuit mijn praktijk Zielelicht voorzie ik je graag van een persoonlijke en professionele ondersteuning waarbij jouw binnenwerk altijd centraal staat. Reïncarnatietherapie heeft een positieve invloed op jouw welzijn en laat je weer leven in het hier en nu. Op deze manier spelen gebeurtenissen uit het verleden niet langer een dominerende rol.

Reïncarnatietherapie (PLT) werkt dieper in op traumatische ervaringen of andere vervelende situaties welke plaats hebben gevonden in het verleden. Dit kan nodig zijn als je bijvoorbeeld onbalans of verstoringen ervaart welke niet altijd terug te leiden zijn naar een specifiek voorval in je huidige leven. Hierbij kun je denken aan angsten, depressies of onverklaarbare paniekaanvallen. Reïncarnatietherapie (PLT) gaat terug naar het leven waarmee je niet fysiek bekend bent.

Voorvallen uit deze tijd worden opgeslagen in ons onderbewustzijn. Daar kunnen ze na verloop van tijd voor emotionele blokkade of lichamelijke klachten zorgen die jouw huidige welzijn behoorlijk negatief kunnen beïnvloeden. Reïncarnatie- of  regressietherapie (PLT) zorgt ervoor dat deze gebeurtenissen op de juiste manier opnieuw beleeft en verwerkt kunnen worden. Zo spelen ze niet langer een negatieve rol in jouw huidige mentale, emotionele en fysieke welzijn.

Reïncarnatietherapie in Eindhoven

Deze vorm van therapie gaat niet alleen over het opheffen van blokkades welke veroorzaakt worden door onverwerkte emoties uit een ver verleden. Met deze energetische therapie van Zielelicht in Eindhoven leer je ook hoe je deze traumatische gebeurtenissen los kunt laten. Daardoor zul je meer verbinding en bewustwording ervaren in het heden. Zo kun je jouw leven leiden met de toewijding en emotie waar jij je prettig bij voelt.

Reïncarnatietherapie (PLT) gaat terug naar het recente verleden, maar ook trauma’s welke onverwerkt zijn gebleven in het oude verleden kunnen worden herbeleefd en aangepakt. Zo kan het zijn dat jij je vorige leven niet op een juiste of bevredigende manier hebt af kunnen sluiten. De emoties die daarbij vrijkomen worden opgeslagen in onze ziel en onderbewustzijn. Je neemt ze mee in je huidige leven zonder dat deze gebeurtenissen verwerkt zijn.

Vroeg of laat kun je hier hinder van ondervinden. Hierbij kun je denken aan onverklaarbare depressies, angsten of paniek. Deze onverwerkte trauma’s zorgen voor blokkades in het lichaam. Ook de energie die we bezitten wordt daardoor belemmerd in de vrije doorstroming. Met de reïncarnatietherapie van Zielelicht in Eindhoven sta ik graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met mij op als je wilt weten wat energetische therapie in Eindhoven kan betekenen voor jou.

Reïncarnatietherapie