zielelicht DEF Tekengebied kopie

Over mij

Wip wap

Gecertificeerd psychiatrisch verpleegkundige

Al zolang ik me kan herinneren, ben ik in mensen en hun levensverhalen geïnteresseerd geweest. Op jonge leeftijd genoot ik in Zwitserland een opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige. Daar kwam ik in een therapeutisch leefmilieu terecht waarin er voor zowel cliënten als werknemers een aangename sfeer heerste. Het was mijn taak en die van de andere begeleiders om ons dagelijks aan de mentale toestand van onze cliënten aan te passen.

Door de jaren heen heb ik ervaren dat de zorgsector enorm veranderd is. Ik had behoefte aan meer verdieping en volgde daarom van 2008 tot 2012 de vier jaar durende hbo-opleiding voor psychosociaal werk aan de AIM-SPSO in Utrecht. ‘Help de ander zichzelf te helpen’, klonk het daar. Ieder mens beschikt immers al over de benodigde tools om zichzelf te helen. Ik zie het als mijn werk om licht op jouw situatie te schijnen en jou te ondersteunen.

Benieuwd naar wat ik als therapeut voor jou kan doen?

Leg vandaag nog een intakegesprek vast!

Therapiesessies voor je
persoonlijke ontwikkeling

Tijdens mijn therapiesessies ga ik met jou in de diepere lagen van jezelf op zoek naar de handvaten en kracht die je persoonlijke ontwikkeling ten goede komen. Om dat in eer en geweten te kunnen doen, volgde ik nog een drie jaar durende post-hbo-opleiding aan Opleidingsinstituut RTNederland. Sinds 2018 is mijn officiële titel Therapeut Traumaverwerking door middel van Regressie- en Reïncarnatietherapie. Ik werk met het vierdimensionale mensbeeld:

Corinne Persoonlijk

Regressie- en Reïncarnatietherapie
tegen trauma’s & pijn

In 2020 kreeg de therapie die ik aanbied de nieuwe naam PLT (Past Life Therapy). Regressie- en Reïncarnatietherapie en Transpersoonlijke Regressietherapie zijn oudere benamingen die nog steeds gebruikt worden.

Mijn doel is om de oorzaak van je trauma’s en pijn op te sporen en jou ervan te verlossen. Zo krijg je meer positieve levensenergie en komt er balans in je dagelijkse leven. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me gerust een bericht om jouw problemen aan mij voor te leggen.