zielelicht DEF Tekengebied kopie

Praktische zaken

De prijs & voorwaarden
voor een therapiesessie

De prijs en annuleringsvoorwaarden voor een therapiesessie bij Zielelicht vind je hieronder in een handig overzicht. Indien nodig, is er een goed uitgewerkte klachtenregeling waarop je kunt terugvallen.

imageedit min
imageedit

Hoeveel kost therapie bij Zielelicht?

Mijn Past Life Therapy is opgebouwd uit consulten die gemiddeld twee uur duren. Per sessie betaal je € 140,00. Het uurtarief dat ik voor andere psychosociale begeleiding reken, is € 80,00 per uur. Die prijzen zijn inclusief 21 % btw. Betalen kan met cash of via overschrijving (uiterlijk twee weken na facturering).

Heb ik recht op een vergoeding?

Sinds augustus 2023 ben ik bij de Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW) en het RBCZ-kwaliteitsregister aangesloten. Daardoor wordt mijn therapie via sommige zorgverzekeraars gedeeltelijk terugbetaald. Ik raad je aan om bij je verzekering na te gaan of die een deel van je sessies vergoedt. Daarvoor dien je de volgende prestatiecodes bij de hand te hebben:

  • Regressie- en Reïncarnatietherapie (PLT): 24512
  • overige psychosociale begeleiding: 24504

Kan ik mijn therapiesessie annuleren?

Je kunt een consult tot 48 uur voor je afspraak kosteloos verplaatsen of annuleren. Tot 24 uur op voorhand betaal je alsnog 50 % van de kosten. Slaag je er niet in om mij minimaal een dag vooraf iets te laten weten, dan zal ik de sessie geheel in rekening brengen.