zielelicht DEF Tekengebied kopie

Recensies

Wat cliënten over Zielelicht vertellen

Op deze pagina heb ik enkele recensies van cliënten verzameld. Zo kun je zien wat ze over Zielelicht te vertellen hebben. Laat gerust zelf een reactie achter als je mijn dienstverlening wilt beoordelen. Dat kan bijvoorbeeld via Google of door mij persoonlijk een bericht te sturen.

De naam van jouw praktijk, Zielelicht, was voor mij doorslaggevend om de overstap naar regressietherapie bij jou te maken. Ik ben blij dat het de juiste keuze is gebleken. Na periodes met recidiverende depressiviteit schijnt het Licht nu weer op mijn ziel. De blokkades van mijn eigenheid lijken te zijn opgeruimd. Zo mag mijn ware zelf weer spreken. Daar ben ik je met hart en ziel dankbaar voor. Je werkwijze was professioneel, overzichtelijk en met een open contact. We konden discreet tot in vorige levens afdalen, hetgeen heel therapeutisch heeft gewerkt. Het delen van jouw eigen zielsoriëntatie was daarbij vrijblijvend verbindend .

Wim Review op mijn therapie in zomer 2022

Hi Corinne, Dankjewel. Ik heb het even laten bezinken. Het heeft me goed gedaan en mooie inzichten gegeven. Ik kan ook beter zien welke angsten van mij zijn. De trigger alleen zijn, of in de steek gelaten/verlaten voelen is er nog wel. Zouden we daar ook nog eens naar kunnen kijken misschien?

B H 03-10-2023

Het jaar is bijna om. Tijd om mijn belofte na te komen. Om te beginnen, het gaat goed met mij. Op dit moment heb ik rust met hoe het is en geen behoefte om nog dieper te graven.

De sessies hebben me belangrijke inzichten gegeven. Daarmee kan ik zien hoe mijn patronen in elkaar zitten. Meer begrip voor mezelf hebben en ,waar mogelijk, anders met situaties omgaan . En zoals je mee beleeft hebt , is er ook wel het een en ander aan emoties geuit en daarmee uit mijn lijf gewerkt. Dank voor de ruimte die je me daarvoor gaf. Wat voor mij ook een heel belangrijk aspect was is het simpele feit dat de sessies 2 uur mogen duren, dit vooral omdat tijd in beslag nemen voor mij ongezond moeilijk is/ was.

J H 28-12-2023